Хриси Парова поддържа топ кондиция с иновативен фитнес аксесоар! Разговор с

...
Хриси Парова поддържа топ кондиция с иновативен фитнес аксесоар!
Разговор с
Коментари Харесай

Тайната на добрата форма!

Хриси Парова поддържа топ кондиция с новаторски фитнес аксесоар!

Разговор с едно от най-разпознаваемите лица във фитнес промишлеността

Забързано всекидневие, липса на време, финансови  компликации и ограничавания – актуалният човек има доста оправдания да не тренира интензивно. Макар на пръв взор да наподобява, че решение на този ребус няма, истината напълно не е такава. Всички тези компликации имат общо решение. Именно по този начин счита фитнес моделът и инфлуенсър Хриси Парова, която към този момент няколко месеца интензивно употребява извънредно новаторския аксесоар – „ PBox ”. Ето какво показа тя с нас по тематиката:

 Тайната на положителната форма! Здравей, Хриси! Ще ни кажеш ли повече за своите тренировки? Какво е PBox и за какво го предпочиташ?

Моите почитатели знаят, че ластиците са неизменима част от моите тренировки. Отскоро обаче включих и нещо ново. PBox не е просто фитнес аксесоар. Аз виждам на него като решение, тъй като постоянно ми икономисва посещаването на фитнеса. Това е отговорът на всеки въпрос, когато става дума за компликации при посещаване на залата. Аз постоянно съм комбинирала силовите и кардио тренировките. PBox ми дава опцията да взимам най-хубавото и от двата вида натоварване. Именно по тази причина, дружно с ластиците, той е неизменима част от тренировките ми. Това е платформа със силиконова повърхнина и специфична пяна в сърцевината. PBox е удобен, портативен и комфортен за приложимост във всевъзможни условия.

[metaslider id= “20450″]

 

Спомена, че PBox ти дава опция и за силови, и за кардио тренировки. Би ли ни споделила по какъв начин това е допустимо?

Повечето фитнес аксесоари разчитат на ниско противодействие, което няма по какъв начин да докара до мускулно развиване. PBox тренировката включва удари с лакти и юмруци, извършения със лична тежест и даже ластици. Именно този вид натоварване непроменяемо води до мускулна хипертрофия. Продължителността и интензивността на заниманията пък подсигуряват изгаряне на стотици калории. Комбинацията е просто неповторима.

Звучи отлично. Какви още преимущества би изтъкнала на този аксесоар?

Най-хубавото е, че рискът от контузии е сведен до безспорен най-малко. Така че на практика травмите не са вероятни. Платформата е доста постоянна. Няма опция от превъртане, а ударите се омекотяват от повърхността на PBox.

Тоест, допустимо е да упражняваме сполучливо у дома и то единствено с един аксесоар?

Повечето домашни тренировки могат да доведат до внезапен спад на силата. Има вид и да се тренира дълготрайно, само че без действителен резултат. При PBox натоварването е прогресивно и съобразено с опита на спортуващия. Най-практично е просто да следвате напътствията на треньор от онлайн платформата за фитнес.

Би ли ни споделила повече за тази цифрова платформа? Доколкото сме осведомени, ти също водиш тренировки там?

Платформатае уеб страница и приложение. Имаме тренировки онлайн всеки ден, а също така има и изложба със стотици клипове. В Pulse+ има доста PBox тренировки, които могат да Ви оказват помощ да вземете максимума от аксесоара. Най-лесно е да разгледате уеб страницата персонално и да го тествате гратис. Адресът е www.pulseplus.bg/

Благодарим ти за този диалог! Как потребителите могат да се снабдят с PBox?

Благодаря и аз за опцията да споделя своя опит! PBox може да бъде закупен онлайн от уеб страницата на. Желая приятни и сполучливи тренировки на всички, които решат да го тестват!

Бъдете здрави!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР