Храните, които ядем, имат огромно влияние върху състоянието на кожата.

...
Храните, които ядем, имат огромно влияние върху състоянието на кожата.
Коментари Харесай

Ефектите от диетите върху кожата и как да им противодействаме

Храните, които ядем, имат голямо въздействие върху положението на кожата. Много е допустимо да сте чували, че антиоксидантите, присъстващи в плодовете и зеленчуците, са отлични за битка с бръчките или че мастните киселини в мазната риба обезпечават разтегливост на кожата.

Всичко това е правилно, по тази причина в тази публикация ще проучваме въздействието, което най-известните диети оказват върху кожата, с цел да знаете рисковете и по какъв начин да ги разрешите.

Кетонни диети и тяхното влияние върху кожата

Тези диети се характеризират с консумация на скотски протеини и мазнини. Консумацията на въглехидрати е доста ниска.

Ефекти върху кожата на кетонните диети

Премахването на белия самун, тестените произведения, ориза и рафинираната захар изцяло понижава производството на кортизол (хормонът на стреса), който е потребен за кожата.

Тези диети, основани на протеини от скотски генезис (мляко, яйца, месо, риба, пиле и дивеч) са богати на колаген, главен протеин за придаване на разтегливост, неотстъпчивост и хидратация на кожата.

От друга страна, кетонните диети обезпечават прекалено много скотски мазнини, което може да докара до нараснало произвеждане на свободни радикали.

Свободните радикали окисляват ДНК, липидите и протеините, нарушавайки тяхната функционалност и причинявайки разновидности. Стареенето се характеризира с струпване на свободни.

Начин за противопоставяне

За да избегнете тези резултати, целесъобразно е да пиете доста вода, с цел да избегнете дехидратация на кожата.

Винаги, когато можете, пробвайте се да ядете постни протеини (риба и пилешко) вместо алено месо.

Тези диети разрешават зеленчуци, тъй че е целесъобразно да ядете огромно количество на ден. Антиоксидантите в зеленчуците противодействат на резултатите на свободните радикали.

Вегетариански и вегански диети

Тези диети се характеризират с огромна консумация на пресни артикули и зърнени храни, и двете с огромно количество антиоксиданти, затова са отлични за кожата.
Ето допустимо най-нелепите диети
Във всички времена и столетия е имало хора, които се стремели да отслабнат – и постоянно избирали необикновени способи за това. Предуп...
Прочети повече
Ефекти върху кожата на вегетарианска и веганска диета

Тези диети отстраняват потреблението на месо и скотски артикули, тъй че е елементарно да настъпи недостиг на качествени протеини и аминокиселини, намалявайки производството на колаген. Те също са с ниско наличие на мазнини.

Начин за противопоставяне

Начинът за противопоставяне на тези резултати е посредством банкет на добавка с витамин В12 и включване на ленено семе и зехтин. По този метод кожата се подкрепя да задържа вода и покачва нейната еластичност.

Диети с ниско наличие на мазнини
Сигурно намаляване без мъчителни диети
Във към момента летните сезони, в които продължаваме да си вършим проекти за пътувания, почивки, басейни и плажове, ние все пак не с...
Прочети повече
Тези типове диети са най-чести, защото в композиция с извършения съумяват да отстранен натрупването на мазнини.

Трябва обаче да се знае, ч диета с ниско наличие на скотски мазнини също усилва производството на свободни радикали.

Ефекти върху кожата 

Кожата се нуждае от мазнини, изключително от положителни мазнини, от вида омега 3 и омега 6. Мазнините оказват помощ на тялото да всмуква антиоксидантите и мастноразтворимите витамини. 

Начинът да се противодейства на приема на ниско наличие на мазнини е да се изключат наситените мазнини и да се одобряват ненаситените мазнини. Можете да ги намерите в мазна риба, орехи и зехтин.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР