Храната не като необходимост, а като шедьовър ще бъдат форсирани

...
Храната не като необходимост, а като шедьовър ще бъдат форсирани
Коментари Харесай

Виктор Ангелов чака чинии шедьоври в Master Chef

Храната не като нужда, а като шедьовър ще бъдат форсирани да показват участниците в четвъртия сезон на Master Chef, който bTV ще излъчи през пролетта, написа екран. За да бъде всичко в чинията същинско преживяване, те ще би трябвало да развинтят фантазията си и да вдигнат динамичността в кухнята.

Терминологията, която към този момент стана част от речника на редовия фен, и наложителната техничност, ще би трябвало да бъдат допълнени с повече символика, себеизразяване и блян към уникалност.

„ Искам да вдъхна повече кураж на хоби-готвачите, които се записват за кастинг. Първите три издания на шоуто дадоха доста добра визия на всички за упованията към тях, само че и за обстоятелството, че с Петър и Андре сме там, с цел да ги насочваме в вярната посока. Несигурността от неналичието на опит се преодолява елементарно с точните ментори, а когато я оставиш на назад във времето се отпускаш и започваш да надскачаш личните си благоприятни условия. “, изясни Ангелов.

Лошото ченге в журито на MasterChef ще се включи в огромното кръщене на Движение за национална идея – ДНК на 22 октомври.

Като родител на три деца и бъдеш кръстник на голям брой бебенца, той обръща внимание на огромния проблем с демографската рецесия и приканва за повече национализъм и религия - опорите, които постоянно са помагали на народа ни да оцелее в тежки времена.

В ролята на нравствен ментор на своите кръщелници, Виктор съобщи, че приема отговорно тази стойностна идея и ще работи интензивно за това огромното кръщене да се трансформира в годишна традиция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР