Храбър йоркширски териер прогонил нападател с нож и спасил стопанката

...
Храбър йоркширски териер прогонил нападател с нож и спасил стопанката
Коментари Харесай

Храбър йоркширски териер прогони нападател с нож

Храбър йоркширски териер прогонил нападател с нож и избавил стопанката си. Необичайната история беше огласена в Районния съд в Пловдив, който  осъди на 3 години затвор мъж, който на 24 септември м.г. нападнал и опрял нож в гърлото на медсестра на улицата, заяви " Трафик Нюз ".

Около 19.30 часа дамата и домашният й любим се разхождали по велосипедната алея на бул. " Марица - Юг " зад Хуманитарната гимназия в града под тепетата. В този миг от храстите край алеята изскочил мъж, който държал нож. Той сграбчил медсестрата и опрял острието в шията, крещейки, че ще я убие .

Шокираната жена съумяла само да извика на кучето си - " Дръж! ". Въпреки че е от най-дребните породи, йоркито свирепо се хвърлило с лай към мъжа. Той пуснал жертвата си, въпреки че съумял да я пореже на няколко места по ръката с ножа, а след това побягнал.

Три дни по-късно мъжът бил хванат от полицията. Оказало се, че има психологични проблеми. Районните магистрати го осъдиха на 3 години " отнемане от независимост " при първичен непоколебим режим. Нападателят към този момент е осъждан 12 пъти - главно за закононарушения срещу собствеността, като последното наказване му е наложено за сбъднат обир и то при използването на мощ по отношение на потърпевшото лице. Той е лежал и в пандиза 2 години преди актуалната присъда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР