Хоукъл, която е от Демократическата партия, каза, че ще изпрати

...
Хоукъл, която е от Демократическата партия, каза, че ще изпрати
Коментари Харесай

Губернаторката на Ню Йорк праща Националната гвардия в метрото след редица тежки престъпления

Хоукъл, която е от Демократическата партия, сподели, че ще изпрати 750 членове на Националната армия, както и 250 щатски служители на реда, с цел да оказват помощ на полицейската работа в град Ню Йорк да ревизират багажа на пасажерите на входа на метростанциите.

Решението е част от по-широкообхватен проект на локалната власт за справяне с престъпността в метрото, който включва предложение да се забрани на хората да се качват на трен, в случай че против тях има обвинявания, че са употребявали принуждение против пасажери в метрото, както и слагане на камери в кабината на лидера, които да пазят чиновниците.

Разполагането на Националната армия ще е в допълнение към така и така засиленото наличие на чиновници на нюйоркската полиция в метрото, сподели Хоукъл. Полицията в Ню Йорк от дълго време прави инспекции на чантите на случайни пасажери на входа на метрото, макар че те могат да откажат и да изоставен станцията.

Като цяло престъпността в Ню Йорк е спаднала след внезапното ѝ увеличение по време на пандемията от коронавирус, а убийствата в метрото, което обслужва над 3 милиона пасажери на ден, са намалели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР