Хотелът предлага изключителен комфорт, модерен дизайн и международно ниво без

...
Хотелът предлага изключителен комфорт, модерен дизайн и международно ниво без
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп с приз за InterContinental

Хотелът предлага извънреден комфорт, съвременен дизайн и интернационално равнище без аналог у нас
Галакси Инвестмънт Груп е огромният победител в тазгодишното издание на първия и максимален интериорен конкурс в България, проведен от списание " Идеален дом ". Призът се връчва на капиталовата компания за реновацията и реконструкцията на петзвездния хотел InterContinental Sofia, който беше открит предходната година. На церемонията по награждаването участваха доста публични лица, измежду които кметът на София Йорданка Фандъкова, основният проектант на столицата Здравко Здравков, водещи експерти и специалисти в региона на архитектурата, интериора и дизайна, представители на бизнеса.
„ Водещ принцип на екипа при реализацията на плана беше отношението към детайла във всеки стадий на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този развой взеха присъединяване одобрени експерти, измежду които проектанти, дизайнери и консултанти, които одобриха предизвикването да създадат този план вероятен “, показа по време на церемонията шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. Той добави, че едвам година след откриването си, Intercontinental Sofia към този момент е знак на най-голям хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „ Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата измежду общо 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа “, сподели той.
За да отговори на последните трендове в сектора и на високите стандарти на оператора, постройката на пл. „ Народно заседание “ 4 е напълно реновирана от компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп, като в подтекста на съществуващата постройка е построено изцяло ново крило. Така хотелът предлага на своите гости общо 194 стаи, отговарящи на най-високите международни стандарти за качество и разкош, а на последния етаж е ситуиран и първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м от седмия етаж на постройката и обезпечава непостижим комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо равнище. Съвременният интериор на InterContinental Sofia дава непостижим комфорт и уют, създавайки подобаваща атмосфера както за работа и бизнес срещи, по този начин и за релакс с най-близките хора.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР