Хосеп Гуардиола и ръководството на Манчестър Сити са постигнали съгласие

...
Хосеп Гуардиола и ръководството на Манчестър Сити са постигнали съгласие
Коментари Харесай

Официално: Гуардиола удължи договора си с Манчестър Сити

Хосеп Гуардиола и управлението на Манчестър Сити са постигнали единодушие за удължение на периода на контракта на експерта. Това призна един от шефовете на " жителите " Халдон Мубарак.

Настоящият договор на експерта изтичаше през лятото, като в последните седмици негови представители и тези на клуба водеха усилени договаряния за неговото възобновяване. Новият контракт на Пеп с " жителите " е до лятото на 2023 година.

" Продължаването на контракта на Пеп е вярната стъпка в едно премеждие, което се развива в последните няколко години. Подновяването на договора е артикул на взаимно почитание и доверие, което съществува сред него и клуба ", сподели Мубарак.

Гуардиола е отпред на Сити от 2016 година, когато размени на поста Мануел Пелегрини. С " жителите " той завоюва две следващи трофеи във Висшата лига. Пеп също по този начин победи един път в шампионата за ФА Къп и три пъти за Купата на Лигата.

" В клуба имам всичко, което мога да желая, с цел да си свърша работата добре. Благодаря за доверието на притежателя, президента и шефовете, които ми дадоха опция да работя още две години тук ", съобщи Пеп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР