Хореография и въздействащо изпълнение донесе втора победа на Михаела Маринова,

...
Хореография и въздействащо изпълнение донесе втора победа на Михаела Маринова,
Коментари Харесай

Михаела Маринова с втора победа в Капките

Хореография и въздействащо осъществяване донесе втора победа на Михаела Маринова, която се преобрази в победителката от Евровизия 2012 - Loreen. Певицата сътвори същински ураган от страсти, които извършиха залата и изправиха публиката на крайници.

Шеметен старт и невероятни осъществявания трансфораха вечерта в един от най-запомнящите се лайфове в историята на „ Като две капки вода “. В ролята на Фил Колинс Рафи обра овациите още в първите минути на шоуто.

Малко по-късно Софи Маринова влезе точно в ролята на Рафи с едно от зареждащите му части.

„ Рафи има невероятна сила. Надявам се да съумея да я показва на сцената и да дам опция на хората да се забавляват с това парче “, показа, която съумя да отгатне тайната на приповдигнатото театрално въодушевление на Рафи Бохосян.

Милица се трансформира в Кралицата на R&B музиката - Куин Латифа, с цел да скочи в епизод от мюзикъла „ Чикаго “.

„ Падна ти се извънредно сложна ария, само че съумя да я направиш толкоз добре! “, показа Хилда след осъществяването на Къци Вапцаров, който направи на сцената историческия дует на Ела Фицджералд и Луис Армстронг.

„ AZIS доста ми оказа помощ за вибратото “ показа Къци, който изигра освен двойния облик, само че и звуците на различен основен участник в осъществяването - тромпетът на Луис Армстронг.

“Щастлив съм, когато ми се пада българска музика - тя би трябвало да бъде представяна на всички места. Песента наподобява лека, само че това е равнище Мастър клас! Хората към този момент се убедиха, че мога да пея рок, въпросът е да овладея този жанр в минутата на моето излизане “, описа AZIS, който просълзи Хилда като Атанас Георгиев от група „ Импулс “.

Поли Генова още веднъж се срещна с поп-фолк жанра, изправяйки се пред предизвикването на гласа на Софи Маринова. Певицата извърши микс от емблематични песни на своята колежка на фона на послания и рисунки на почитатели на предаването.

„ Песента Is this love, която изпях преди години, беше огромно предизвикателство, което ме отхвърли от фантазиите ми. Радвам се, че Бог ми даде опция да я изпея в оригинал и да се трансформира във феноменалния Дейвид Ковърдейл “, призна Фики в съкровена изповед, минути преди своето излизане на сцената.

Новото начало за него беше сложено с безапелационно преобразяване в ролята на фронтмена на ненадминатите White Snake - Дейвид Ковърдейл.

„ За първи път от 9 години желая да се извиня за оценките, които давам - бяхте неотразими! “, съобщи Фънки, който не скри възхищението си от работата на участниците.

Следващата седмица Поли Генова ще се причисли към Bee Gees, а Милица ще бъде Джон Бон Джоуви. Бутонът на шанса донесе облика на Амир Диаб за Софи Маринова, а Рафи изненада с Дуа Липа. AZIS получи Charles and Eddie, а Фики ще вложи старания за представянето на Рей Чарлс.

Къци ще употребява своя комизъм за облика на Джорджано, а Михаела ще получи скъпи препоръки от Фики, скачайки право в облика на младия реализатор с татко му Тони Стораро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР