Хорда се подложила на разкрасителна процедура на стойност 300 евро,

...
Хорда се подложила на разкрасителна процедура на стойност 300 евро,
Коментари Харесай

Рали пилот блъсна козметичката си и избяга, отказала да плати процедурата си

Хорда се подложила на разкрасителна процедура на стойност 300 евро, само че отказала да заплати
Автомобилният водач и модел Кармен Хорда се забърка в гръмък скандал. Тя е упрекната, че е прегазила два пъти своята козметичка и избягала от мястото на случая, без да опита да й помогне.

Случката се разиграла в испанския курорт Марбея на 9 март. Хорда се подложила на разкрасителна процедура на стойност 300 евро. Тя обаче отказала да заплати с претекста, че има неуточнени остарели връзки с клиниката.

В последна сметка козметичката я последвала до паркинга и упорствала да получи парите, предаде bTV.

" Кармен възпламени колата, включи на задна и ме блъсна няколко пъти. Отидох при нея и я попитах дали е наясно какво безчовечие е направила ", свидетелства жертвата.

Версията й се удостоверява от притежателя на естетичната клиника. Адвокатите на Хорда обаче изрично отхвърлят изказванията на двамата.

" Разпространената информация е безусловно погрешна и няма никаква връзка с действителността. Срещу нашата клиентка не са подхванати никакви дейности или тъжби ", посочат от адвокатската фирма.

Хорда е втората жена, която проби във Формула 1 след Сузи Волф. Испанката получи мястото на тест водач в Лотус през 2015 година

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР