Хората ще избират същото, но по друг начин. В такава

...
Хората ще избират същото, но по друг начин. В такава
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Има сценарий и стратегия за Мария Габриел след изборите

Хората ще избират същото, само че по различен метод. В такава обстановка сме, която не дава огромни въжделения. Това съобщи журналистът Веселин Стойнев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

 

„ Същите партии със същите листи и същите послания ще получат същия резултат. Лявото пространство ще се надроби още. По-интересна ще е обстановката в център дясно. Там ще бъдат сериозните политически послания “, съобщи политическият наблюдаващ Георги Харизанов.

 

„ Има сюжет и тактика за Мария Габриел след изборите “, по този начин Харизанов разяснява неналичието ѝ в листите на ГЕРБ.

 

„ Кадровото предложение повтаря това, което е и на идейна основа. Имаме цялостна синергия сред европейската и парламентарната листа. Въпросът е по какъв начин ще надделеят Политическа партия и ГЕРБ “, съобщи журналистът.

 

„ По какво се разграничават партиите в политическите си визии? Евроатлантизъм, европейски полезности, НАТО и Шенген. Няма ясни политически послания, тъй като политиката се деполитизира. Изпреварващото икономическо развиване от кое място ще пристигна? “, попита Харизанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР