Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се

...
Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се
Коментари Харесай

Бойко Борисов за ПП-ДБ: Да спрат да преиначават или служебните правителства може да изкарат дълго

Хората са умни и имат инстинкт, по кое време би трябвало да се направи смяна, и по кое време би трябвало да се завърши с смяната, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той съобщи, че вследствие на ръководството на ГЕРБ България е била подготвена за участието в Еврозоната, само че безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до неуспех.„ Еврозоната беше подготвена, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са обстоятелствата “, акцентира водачът на ГЕРБ.
Той означи, че сглобката е съществувала към 10-11 месеца, която извън е изглеждала обичайно, само че от вътре е имало единствено проблеми – големи дефицити и никакви промени.
Лидерът на ГЕРБ акцентира, че единствено от „ Балкански поток “ страната ни е спечелила за няколко години 1,3 милиарда лева Той обърна внимание и на обстоятелството, че след „ извънредно антируските дейности на партията на смяната в България има извънредно съветски газ “.
Борисов съобщи, че сега се популяризира лъжата, че Пеевски командва ГЕРБ.
„ Пеевски, когато се сътвори ГЕРБ, беше малко дете “, сподели Борисов. Той съобщи, че тези погрешни неща се популяризират, тъй като ПП-ДБ не могат да кажат на своите гласоподаватели, че поради постовете, самолюбието и пътуванията в чужбина са счупили държавното управление. „ Те би трябвало да намерят някой отговорен, това е ГЕРБ “.
Борисов прикани ПП-ДБ да не преиначават историята към договарянията за ротацията. Той подсети, че когато Асен Василев е пристигнал при него със листата с министри, водачът на ГЕРБ персонално е задраскал имената на Жечо Станков и Христо Гаджев.
Не преиначавайте историята, тъй като още дълго време може да бъдем ръководени от служебни кабинети, съобщи Борисов. Според него в този момент след следващите избори би трябвало да се работи в партньорство. „ Нека да седнем и да създадем нещо устойчиво за след изборите. Да седнем и да приказваме по какъв начин ще се стабилизира страната след европейските и парламентарни избори. И в този момент съм подготвен на това “, добави той.
„ Не знам дали идващите дни в Народното събрание ще намеря задоволително поддръжка да забраним освен съветския нефт, само че и съветския газ “, сподели Борисов.
„ Аз им знаех пъкления проект – да ни извият ръцете, с цел да вземат всички министерства, ДАНС, Министерство на вътрешните работи. И аз се чудя за какво този запис, който Радости Василев даде публично, не е престъпен, по какъв начин тези млади образовани хора, които пристигнаха от чужбина, откриха Бойко Рашков. Сега пудели, кучета… Всичко ми се обяснява. А къде откриха Модев, Терзиев? “, сподели още Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР