Хората правят грешки и изпадат в неудобни ситуации. Каква по-неудобна

...
Хората правят грешки и изпадат в неудобни ситуации. Каква по-неудобна
Коментари Харесай

Как се извинява всяка зодия, когато се провали

Хората вършат неточности и изпадат в неуместни обстановки. Каква по-неудобна обстановка от това да се издъниш и да се молиш за амнистия, до момента в който те е позор от самия себе си. Открихме, че всяка зодия си има присъщ метод за изплъзване от обстановка и решение на казуса.

Овен

На пръв взор овенът наподобява застрашителен. Строга, уверена персона, която излъчва мощ и непреклонност. Бихме помислили, че не се интересува в случай че нарани някой. Овенът е извънредно почтен, тъй че не се тормози да се извини по никакъв метод. Ще се извинява, до момента в който не получи амнистия. Никога не би се извинил за нещо, което не е направил.

Телец

Истински дебелоглав. Трудно е да получиш опрощение за тях. Това подронва достолепието им и ги кара да се усещат не на място. Отстояват мнението си до последно, само че въпреки всичко схващат, когато са отишли прекомерно надалеч. Предпочитат да се извиня с нещо вкусно. Биха сготвили обичаното ви ядене, с цел да сложат завършек на войната.

Близнаци

Постоянно учат хората към себе си. Често не знаят какво може да обиди някой и го схващат чак, когато прекрачат границата. Най-хубавото е, че в никакъв случай не повтарят грешките си. За опрощение избират да купят специфичен подарък, който проработва постоянно, без значение от пола.

Рак

Интуицията им е доста мощна и добре знаят по кое време би трябвало да спрат. Рядко се случва да обидят някой, само че вършат всичко опция да се извинят. Запазената им марка за опрощение са ръчно направените неща. С тях могат да покажат напълно своята угриженост и опрощение.

Лъв

Истински кралици на драмата. При скандал постоянно първи се извиняват, даже другият да е сбъркал. Гледат да не нараняват хората, само че в случай че кажете, че сте наранени демонстрират, че в действителност съжаляват. За най-хубаво опрощение ще ви подарят едно незабравимо странствуване.

Дева

Интелигентни са, само че в сложни обстановки постоянно не помнят да употребяват мозъка си. Могат да наранят някой, само че напълно неумишлено без даже да схванат. Разберат ли, че са сбъркали, незабавно се задействат да оправят нещата. Тяхното средство за опрощение са сладките неща. При сложни обстановки стартират да пекат корабийки, с цел да изкупят виновността си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР