Хората не виждат светлина в тунела. Това предопределя негативни настроения.

...
Хората не виждат светлина в тунела. Това предопределя негативни настроения.
Коментари Харесай

Политолог: Вече нямам думи какво става, постоянно имаме някаква българска излагация

Хората не виждат светлина в тунела. Това предопределя отрицателни настроения. Това постоянно въздейства зле на развиването на страната. Това сподели пред Българска национална телевизия политологът проф. Антоанета Христова.

" Зорлем путинисти вършат българското общество някои политици. Българското общество не се дели по този метод “, счита тя. Според нея българинът е доста адаптивен, той не е нито путинист, нито американофил. Той гледа по какъв начин да се оправи, без значение от конфликта на огромните ползи “, уточни тя.

Има извънредно информационен проблем сред ръководещите и работещите. " Вече нямам думи какво става. Стават едно след друго необясними дейности. Чувството, че непрекъснато имаме някаква излагация, българска излагация, имаше интервал, в който непрекъснато се усещах неловко “, сподели политологът.

" Всеки ден наличието на държавното управление в страната е рисково за страната “, счита тя.

" Кирил Петков пристигна от Щатите и сподели, че ще прави инспекция на " Балкански поток “. С какво беше обвързван " Балкански поток “? Май Щатите не го желаеха доста? “, посочи тя.

" Естествено е идването на предварителни избори в тази картина. Слабостта на ръководството на рецесиите е очевидно всекидневно “, уточни проф. Христова.  

Доц. Росен Карадимов, политически анализатор, от своя страна акцентира: " Защо в Европа инфлацията, привнесена от войната в Украйна, е 8%, а у нас – 20 и нещо? Това е управническият диалог “.

" На път сме да преживеем едно исторически неповторимо събитие – взаимен митинг на работодателите, взаимно със синдикатите. Правителството съумя да ги събере на едно място. Единственият министър, който съумя да реагира съответно на обстановката, е Корнелия Нинова “, съобщи той.

" В Европа овладяват инфлацията. В България стартират да се подиграват и споделят, че това са надали не социалистически ограничения “, сподели още анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР