Хората не обичат критиката, но във Виетнам комунистическите времена явно

...
Хората не обичат критиката, но във Виетнам комунистическите времена явно
Коментари Харесай

Във Виетнам изчезват хора, критикуващи VinFast

Хората не обичат рецензията, само че във Виетнам комунистическите времена очевидно не са отминали. Става ясно, че локалният авто производител не обича да бъде подложен на критика.

През декември изчезва учителят Сони Тран, който е много деен с рецензиите си в обществените мрежи по адрес на Vingroup. Той разгласява известия на тематика произвеждане и финансови въпроси на VinFast, както и за връзките с индийската Tata Technologies. Но в един миг стопира да дава отговор на мнения. Потребители в обществените мрежи се притесняват за живота на Тран.

Най-големият авто производител във Виетнам е частна компания, само че за ползите й се грижи страната. В своите постове Тран твърди, че индийската Tata Technologies е взимала по-голямо присъединяване в създаването на колите, в сравнение с е формалната позиция на VinFast. Той упреква компанията и в неистини за приходите. Сведения той черпел от оповестените финансови документи.

И тук се намесва „ член 333 “, който разрешава на властта да упрекна всеки за „ корист със свободата на словото за да накърни ползите на страната, организациите и лицата “.

Съобщава се, че в средата на декември трима служители на реда са задържали Тран в кафене. До през днешния ден от него няма диря в обществените мрежи, където е бил супер деен.

За случая с Тран от VinFast споделят, че нямат право да се намесват във въпроси от юрисдикцията на управляващите. Един правосъден документ гласи, че Тран е бил свикан от Министерството на публичната сигурност, „ с цел да отговори на въпроси, свързани с жалбата на Vingroup “.

Още любопитни вести от автомобилния свят четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР