Хората, които са поръчали нападението, са с нисък праг на

...
Хората, които са поръчали нападението, са с нисък праг на
Коментари Харесай

Какво смята Слави Ангелов за поръчителите на побоя

" Хората, които са поръчали нападението, са с невисок предел на толерантност. Живеят в 90-те години. Използват тези способи, които тогава са употребявали. Това изяснява за какво това се случва с мен през 2020 година " Така журналистът Слави Ангелов разказа обявените резултати от акцията, в която бяха хванати нанеслите му побой.

Днес от прокуратурата оповестиха, че са повдигнати обвинявания на трима души. До поръчителите на офанзивата обаче службите към момента не са стигнали.

Ангелов показа в предаването " Лице в лице " на бТВ, че се досеща какво е провокирало наказателната акция против него: „ Имам разнообразни хрумвания, само че дано да оставим полицията и прокуратурата да си свършат работата. На мен персонално ми е омръзнало от 26 години ние да посочваме някакви неща от телевизионни излъчвания, в публикациите си и така нататък Мисля, че страната е на ход. Тя би трябвало да свърши всичките тези неща, а ние след това да ги разясняваме. В естествените държави  по този начин се случват нещата и по тази причина там няма сходни изстъпления. Защото функциите са вярно разпределени в обществото “.

Състоянието Слави Ангелов се усъвършенства. Травмите от нанесения му побой стартират да минават. По-дълго ще продължи лекуването на крайници му.

От диалога с Ангелов стана ясно още, че неведнъж е бил разпитван от проверяващите.

„ Знаех, че се работи много пламенно, че се поставят много огромни старания. Че тези хора бяха ясни в доста по-ранен стадий. И че в действителност огромните старания, които се полагаха в последните седмици, са те да не бъдат просто арестувани и след две седмици освободени, или след месец, а да се събират качествени доказателства, тъй че да се стигне до присъди. Надявам се, че това нещо ще се случи. Колкото до самите поръчители, аз мисля, че тях по-скоро животът ги наказа, както в България се случва нормално, а не правораздаването. Но може би страната в този случай ще ме опровергае “, сподели журналистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР