Хората имат нужда от подкрепа, не от зрелища. Няма как

...
Хората имат нужда от подкрепа, не от зрелища. Няма как
Коментари Харесай

Нанков: Хората не искат зрелища, а подкрепа

Хората имат потребност от поддръжка, не от зрелища. Няма по какъв начин да се вземат решение проблемите им, в случай че трансформираме ръководството на страната в шоу или в случай че единственото, което целим, е да охулим съперника. Това написа във фейсбук лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков и добави:

Избирателите са обезпокоени от повишението на цените на тока, парното, топлата вода, на питателните артикули. Нужна е непоклатимост и ред в хаоса, основан от служебния кабинет, нужна е политическа воля и институционален разговор, написа Нанков. И прибавя: Ние от Коалиция ГЕРБ-СДС имаме проект, имаме и опит.

Именно по тази причина и идващият ни мандат ще е съсредоточен върху увеличението на приходите и повече благоприятни условия за работа и бизнес, прибавя Нанков и изброява някои от главните цели на ГЕРБ: Минималната заплата да доближи 1000 лева, а междинната - 2000 лева, междинната учителска заплата да стане 2500 лева, пенсиите да бъдат обновени всяка година, като междинната да доближи 600 лева, да бъде създадена стратегия 60/40 за завършващите учебно заведение или университет, с която общо 60 000 младежи да стартират работа, а страната да поеме 60% от осигурителния им приход /заплата и осигуровки/ за 1 година А за още година работодателите ще би трябвало да ги задържат на работа. И още - 3000 завърнали се от чужбина българи да стартират работа в дребни обитаеми места, като страната да им покрива ½ от междинната заплата, разноски за наем, превоз и детегледачка.
Данъците да не бъдат вдигани и данъчният модел да се резервира.

Реформиране на системата на обществено подкрепяне и по-ефективно подкрепяне на 350 000 фамилии месечно. През тази година всички фамилии с деца в I и в VIII клас да получат помощ по 300 лева, здравните вноски на новоприетите студенти да бъдат поети от бюджета за интервала сред довеждане докрай на учебно заведение и започване на лекции в университета. Както и 30 мобилни лекарски и зъболекарски екипа да се грижат за жителите на дребни и отдалечени обитаеми места, в които няма здравна помощ. Здравословното положение на възрастните хора от тези обитаеми места да се следи посредством услугата „ телеасистенция “.

ГЕРБ планува още да се регламентира отдалечената работа и гъвкавите форми на труд в нов Кодекс на труда. Да се вкара безмълвно единодушие за административните услуги за жители и бизнесмени, които не са получили отговор в период. Стартирането на бизнес да става бързо и напълно електронно, като бъдат съкратени инспекциите на нужните документи и 50% от регулаторните режими бъдат отстранени. Домовете на още 120 000 фамилии да бъдат санирани. Да се подтиква производството на екологично чисти храни и здравословно хранене, млади фермери и започващ бизнес в селските региони да получат поддръжка.
Това е дребна част от желанията ни и сме подготвени да стартираме още от на следващия ден, приключва Нанков.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР