Honda подготвя нов CR-V с разход на гориво от 1,61

...
Honda подготвя нов CR-V с разход на гориво от 1,61
Коментари Харесай

Honda подготвя нов CR-V с разход на гориво от 1.6 литра на 100 км

Honda приготвя нов CR-V с разход на гориво от 1,61 литра на 100 километра (измерен по цикъла WLTC). Ключовата характерност на plug-in хибрида Honda CR-V PHEV беше разкрита от Министерството на индустрията и търговията на Китайската национална република. Съдейки по документите за узаконяване, в новото потомство версията PHEV ще резервира електрическия си тракт i-MMD, основан на атмосферен 2.0-литров мотор, а външните разлики на plug-in хибрида ще бъдат незначителни.

Новата Honda CR-V дебютира преди два месеца в две модификации: главният кросоувър резервира 1.5-литровиа турбо мотор с вариатора, елементарният хибрид има таркт, основана на атмосферния 2.0 мотор, който не изисква външно зареждане. Но в този момент, в началото за Китай, Honda приготвя по-икономичен хибрид, подобен, който се зарежда от външен източник. Точно такава кола беше отчасти разкрита от Министерството на индустрията и търговията на Китайската национална република.

`Honda

В новото потомство силовия тракт i-MMD ще бъде преконфигуриран - мощността на атмосферния мотор ще бъде увеличена от 146 на 150 конски сили, само че електрическият мотор ще развива същите 184 конски сили. Принципната скица няма да се промени, само че успеваемостта на системата ще се усили - разходът на гориво съгласно цикъла WLTC ще намалее да 1.61 литра на 100 километра, а оптималната скорост ще се усили от 160 на 193 километра в час.

Капацитетът на тяговата батерия и пробегът без активиране на мотора с вътрешно горене не са посочени, само че предшественикът можеше да измине на електрическа двигателна сила до 65 километра (WLTC). Дебютът на Honda CR-V PHEV евентуално ще се състои в Китай до края на есента. Европейските версии на кросоувъра би трябвало да получат сходна скица на задвижване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР