Honda Aircraft Company обяви, че самолетът HondaJet Elite е получил типово

...
Honda Aircraft Company обяви, че самолетът HondaJet Elite
е получил типово
Коментари Харесай

Самолетът HondaJet Elite на Honda вече може да лети и в Русия

Honda Aircraft Company разгласи, че самолетът HondaJet Elite е получил типово септифициране от руската организация FATA (Federal Air Transport Agency), в резултат на което получава позволение за полети на територията на страната, както и следващо самопризнание за качествата и надеждността си.

Получаването на стандартизиран документ за Русия е следващата стъпка, която вършат от Honda Aircraft Company. Към момента HondaJet Elite може да лети свободно също по този начин в 13 страни по целия свят, включително Съединени американски щати (FAA), Европа (EASA), Мексико (AFAC), Бразилия (ANAC), Аржентина (ANAC), Панама (AAC), Индия (DGCA), Япония (JCAB), Канада (TCCA), Китай (CAAC), Турция (DGCA) и Пакистан (PCAA).

"HondaJet Elite е добре приспособен за нуждите на бизнес пасажерите в Русия..., като може да предложи безвреден, бърз и ефективен транспорт чежду градовете в района или межзу Русия и Европейски Съюз ", разяснява Мичимаса Фужино, президент и изпълнителен директор на Honda Aircraft Company. "Нашата цел е да променим метода, по който се пътува, като развием пазара на бизнес авиацията. Развълнувани сме да забележим, че първият HondaJet в Русия към този момент работи и чакаме с нетърпение да развием нашата флота в Русия ".

От Honda Aircraft Company споделят, че все още в цял свят оперират над 170 представителя на HondaJet Elite.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР