Хомосексуалистите във футбола несъмнено са много повече от това, което

...
Хомосексуалистите във футбола несъмнено са много повече от това, което
Коментари Харесай

Бивша звезда на Манчестър Юнайтед твърди, че във всеки отбор има поне по двама хомосексуалисти

Хомосексуалистите във футбола безспорно са доста повече от това, което публично знаем от самите играчи. Стигмата върху половата ориентировка е толкоз огромна, че малко на брой са тези, които обществено признават разликите си. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Патрис Евра в това време счита, че най-малко по двама души във всички тим са с противоположна полова ориентировка.

„ Във всеки един клуб има по двама гейове, само че, в случай че го признаят, огромният футбол за тях е приключен “, споделя французинът пред Le Parisien.

Той разкрива още, че е играл с сходни съперници, само че всеки един от тях се е страхувал за кариерата си и затова са поискали това да остане в загадка.

Припомняме, че в края на предходната година младият австралиец се престраши и призна, че е гей. Думите му имаха сериозен интернационален отзив, като болшинството го одобриха, само че онази дребна, само че гръмогласна група хомофоби, която постоянно ще циркулира в интернет, побърза още веднъж да го жигосах с остри думи, замаскирани зад религията и морала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР