Холивудският актьор Морган Фрийман и известният британски естествоизпитател и телевизионна

...
Холивудският актьор Морган Фрийман и известният британски естествоизпитател и телевизионна
Коментари Харесай

Морган Фрийман и Дейвид Атънбъро ще разказват за природата в нови документални филми

Холивудският артист Морган Фрийман и известният английски естествоизпитател и телевизионна звезда Дейвид Атънбъро влизат в функциите на разказвачи на нови поредици на Нетфликс, отдадени на природата, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Стрийминг платформата оповести, че е поръчала шест документални сериала за природата. Сред тях са " Нашата галактика " (Our Universe) с 85-годишния Фрийман и " Нашата планета 2 " (Our Planet II) с 96-годишния Атънбъро.

" Нашата галактика " е поредност от шест елементи, чиято премиера ще бъде на 22 ноември. Сериалът употребява фрагменти от дивата природа и специфични резултати, " с цел да изследва връзките, които движат нашия натурален свят ".

" От раждането на Слънцето до раждането на морска костенурка, " Нашата галактика " употребява новаторска анимация, с цел да покаже по трагичен метод впечатляващите небесни сили, довели до появяването на нашата Слънчева система, до момента в който модерната камера и CGI технологията приближават феновете до някои от най-емблематичните и харизматични животни на Земята ", гласи формалното изложение.

Морган Фрийман ще бъде повествовател и на сериала " Животът на нашата планета " (Life on Our Planet), който ще се появи през 2023 година Поредицата се концентрира върху 99 % от жителите на Земята, които " са изгубени в дълбокото ни минало ", връщайки към живот от дълго време изчезнали същества.

" Нашата планета 2 " ще означи втория сезон на едноименната поредност на Дейвид Атънбъро, която изследва по какъв начин и за какво животните се движат и мигрират. Новият сезон ще тръгне по Нетфликс през 2023 година

В допълнение към тях стрийминг платформата е поръчала поредиците " Нашите океани ", " Нашият жив свят " и " Нашият воден свят ", които ще тръгнат по Нетфликс през 2024 и 2025 година

" Документалните филми за природата могат да ни оказват помощ да изследваме, откриваме и оценяваме чудесата и сложността на заобикалящия ни свят. Историите са неограничени и обгръщат интервала от най-ранния генезис на Земята през средата, в която живеем в този момент, до планетата, която сътворяваме за бъдещето ", се показва в изказването, направено от Адам Дел Део, вицепрезидента на Нетфликс за документалните поредици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР