Холивудската звезда Кевин Спейси е поискал от съдия да прекрати

...
Холивудската звезда Кевин Спейси е поискал от съдия да прекрати
Коментари Харесай

Кевин Спейси отвърща на удара. Има ли сексуално посегателство?

Холивудската звезда Кевин Спейси е изискал от арбитър да приключи делото за полово посягане, заведено против него от артиста Антъни Рап, съобщи Асошиейтед прес.

Чрез своите юристи носителят на премия " Оскар " декларира, че изказванията на ищеца, че е станал обект на полов интерес през 80-те години по време на празненство, не са истина. Тогава Рап е бил младеж.

Защитниците на Кевин Спейси са внесли документи във федералния съд в Манхатън, съгласно които хипотетичните събития, разказани от Антъни Рап, в никакъв случай не са се случвали.

Ищецът твърди, че е станал обект на полово посягане през 1986 година по време на празненство, състояло се в дома на Кевин Спейси в Манхатън.

Според отбраната няма доказателства, които да допускат, че държанието на домакина е било за полово задоволство или корист с Рап.

Спейси " изрично отхвърля " описаното от Антъни Рап да се е случвало.

Когато Рап за първи път разгласи обществено изказванията си си през 2017 година, се появиха и обвинявания от други хора и сложиха завършек на сполучливата кино кариера на Кевин Спейси. Тогава той посочи в изказване, че не помни сходен случай, само че сервира извинения.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР