Холивудската звезда Джордж Клуни и съпругата му Амал дадоха първото

...
Холивудската звезда Джордж Клуни и съпругата му Амал дадоха първото
Коментари Харесай

Джордж Клуни огорчен от подигравки на приятелите си

Холивудската звезда Джордж Клуни и брачната половинка му Амал дадоха първото си взаимно изявление след раждането на близнаците Ела и Александър. Пред The Hollywood Reporter съпрузите описаха за новата си роля като родители и разкриха дали ще имат още деца. Джордж споделя, че с Амал останали доста сюрпризирани, когато разбрали, че ще имат близнаци. „ По време на видеозона лекарят ни сподели: „ Има едно бебе”. След което добави: „ Има и второ”. С Амал стояхме и гледахме листа, който ни дадоха. Мислехме си, че има някаква грешка”, споделя той.

Да стане татко на близнаци на 56 години за Клуни е огромна изненада. Актьорът с горделивост признава, че е станал същински експерт в промяната на памперси. „ С Амал сме доста неспокойни, тя даже повече от мен, само че аз чудесно се оправям със промяната на памперси. Никога не съм считал, че това ще се случи”, майтапи се той. „ Трябва да видите лицата на приятелите им, до момента в който променям пелените на близнаците. Те ми се подиграват”, прибавя звездният баща.

Джордж и Амал признават, че не мислят за още деца, тъй като близнаците им били изцяло задоволителни. „ Аз съм на 39 години, към този момент е късно”, счита адвокатката.

Клуни споделя и по какъв начин е направил предложение на бъдещата си брачна половинка. Цели 20 минути стоял на коляно, до момента в който заветното „ Да” се изтръгне от устата й. „ Всеки ден се усещам щастливец. Провървя ми в кариерата. Върхът беше срещата с идеалната спътничка. Не всичко в живота се случва по вашите проекти, само че веднъж срещате индивида, с който би трябвало да сте дружно цялостен живот. Така се усещам сега и съм убеден, че и при Амал е така”, прибавя холивудската звезда.

Припомняме, че Джордж и Амал Клуни станаха родители преди три месеца – на 6 юни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР