Холивудската звезда Анджелина Джоли намекна, че обмисля влизане в политиката

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли намекна, че обмисля влизане в политиката
Коментари Харесай

Джоли влиза в политиката?

Холивудската звезда Анджелина Джоли загатна, че обмисля влизане в политиката в бъдеще, оповестява Би Би Си. В изявление за предаването BBC`s Today американката сподели, че би отхвърлила сходна опция преди 20 години, само че в този момент би отишла там, където има потребност от нея, оповестява БНР.

Джоли, която е дипломат на благосклонност на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации, беше посетител редактор в предаването през днешния ден. Актрисата взе участие интензивно в акции в отбрана на бежанци, срещу половото принуждение и за запазване на околната среда.

„ Винаги споделям, че ще отида там, където имат потребност от мен. Не знам дали съм подобаваща за политик… само че също по този начин се майтапя, че не знам дали нямам скелети в дрешника. Аз съм способна да работя с държавни управления, както и с военни, тъй че мога да направя доста. Но за момента резервирам безмълвие “, съобщи Анджелина пред водещия Джъстин Уеб.

Когато Уеб допусна, че тези думи значат, че Джоли би била в листата от 30 или 40 претенденти за номинация за президент на Демократите в Съединени американски щати, 43-годишната актриса не отхвърли, а единствено сподели: "благодаря ", оповестява още БНР.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР