Холивудската легенда Джейн Фонда даде интервю за New York Times“,

...
Холивудската легенда Джейн Фонда даде интервю за New York Times“,
Коментари Харесай

Джейн Фонда: Брандо беше 0 в секса

Холивудската легенда Джейн Фонда даде изявление за „ New York Times “, в което разкри детайлности за персоналния си живот. Носителката на две награди „ Оскар “ показа пикантерии за интимните си връзки с известни мъже и в пределната си искреност не спести  съжаления за пропуснати креватни подвизи. 

Фонда, която е била омъжена три пъти и неотдавна завърши 8-годишна връзка с музикалния продуцент Ричард Пери, има серия предходни връзки, които не престават да вълнуват почитателите ѝ. Оказва се, че огромният Марлон Брандо, един от най-известните  любовници в Холивуд, в действителност е бил и огромно отчаяние в леглото – същинска 0 в ласките. Фонда и до момента не може да си елементарни, че е изпуснала Марвин Гей – можела да излезе на среща с артиста, само че се отказала, тъй като по това време е омъжена за политическия деятел Том Хейдън. По-късно схванала, че Марвин Гей доста си е падал по нея и даже е имал нейна фотография на хладилника си, само че е научила това едвам след гибелта му през 1984-а.

Джейн Фонда обаче не се затруднява да уточни и най-сексапилната жена, която в миналото е срещала. За нея това без подозрение е актрисата Ава Гарднър. Двете са взели участие дружно във кино лентата „ Синята птица “ от 1976 година

За интимния си живот в този момент 82-годишната Фонда признава, че е в застой, само че не съжалява. Отношенията с мъжете не ѝ липсват и няма предпочитание да излиза по рандевута. „ Почти всеки ден, когато правя нещо, си споделям, че нямаше да имам време за всичко това, в случай че се пробвах да подкрепям флиртове. “ Преди време се пошегува, че постоянно е била влюбена в Робърт Редфорд, само че той постоянно е бил доста женен, а тя все е била омъжена. Но щастлива с любовните им подиуми – както като младежи в „ Боси в парка “, по този начин и в зрялата им романтика „ Нашите души през нощта “. „ Не бих върнала времето. На 20 бях извънредно остаряла. Днес съм същински млада “, твърди Фонда, която постоянно се снима без фотошоп. Жестовете й са царствени, тъй като във вените й тече и малко кралска кръв, идваща - съгласно фамилните митове - от лейди Джейн Сеймур, една от съпругите на английския монарх Хенри VIII.

Джейн Фонда е извънредно дейна в митингите против унищожаването на природата и към този момент няколко пъти беше задържана. Но тя и работи крепко - вади по филм на година, а до неотдавна блестеше в „ Грейс и Франки “ на Нетфликс. В мъдрата комедия „ Книга за възрастни “ / “Book Club “, 2018/ съблазнява мъжете, без да й пука от разликите във възрастта.  „ Ако непрекъснато мислиш за старостта, значи, че денонощно и се страхуваш от нея. А когато фактически остраееш, се освобождаваш от всички уплахи и суматохи “, споделя Фонда, която се поддържа с йога и медитация, 8 часа сън и разтривки, тренировки и зеленчуци.  Самоиронизира се, че е истински робот, защото даже в шията й има пластини, а единственият проблем е прекосяването през контрола на летищата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР