Ходили ли сте в Париж? А направило ли ви е

...
Ходили ли сте в Париж? А направило ли ви е
Коментари Харесай

Красива, по-красива, французойка

Ходили ли сте в Париж? А направило ли ви е усещане по какъв начин наподобяват французойките? Аз персонално не съм забелязала да носят тежък (в доста случаи дори какъвто и да било) грим. Стилът и вроденото им възприятие за грациозност вървят ръка за ръка с естествената хубост, която е издигната до равнище на персонална философия.

Споделям ви това, с цел да продължа с тематиката за естествената хубост, която започнах дружно с вас преди дни, с революционния уред LPG® Alliance . Апаратът показва напълно нов патент на френския бранд LPG, профилиран в региона на здравето и хубостта и предлагащ предпочитано неинвазивни решения. Можете да го откриете в  в София.

Какво се случва с кожата ни година след година? Тя губи плътността си, появяват се фини линии и бръчки в региона на лицето, шията, деколтето. Ултравиолетовите лъчи, замърсяването в града, тютюнопушенето, стресът, неправилното хранене също могат да ускорят появяването на бръчки и недостатъци.

От какво има потребност кожата на лицето ни? Тук отговорите може да са няколко, само че измежду тях би се откроила опцията LPG® Face endermologie . Веднага ви споделям за какво.



Отново наблягам, че става въпрос за напълно неинвазивна и безвредна процедура. Ендермология за лице е единствената механична техника в света, която подтиква фибробластите да създават колаген, еластин и хиалуронова киселина. Това се случва вследствие на микропулсациите, предавани от патентованата LPG® лечебна глава. В резултат дермата възвръща част от размера си, бръчките стават по-слабо изразени, а кожата – хидратирана, устойчива и по-гъвкава. 



И с цел да сме по-конкретни, ето някои числа. Благодарение на  LPG® Face endermologie  производството на хиалурон се усилва с над 80%, а единствено след две процедури тенът на лицето е бистър с към 70%.

Не е нужно да си Одри Тоту, Ванеса Паради или Марион Котияр, с цел да изглеждаш перфектно. Можеш просто да се довериш на LPG. На ход е естествената хубост, девойки!

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР