Ходехме на пръсти. Страхувах се да се засмея, да говоря

...
Ходехме на пръсти. Страхувах се да се засмея, да говоря
Коментари Харесай

Говори жената на Нав! Потресаващи разкрития

" Ходехме на пръсти. Страхувах се да се засмея, да приказвам високо, даже да пусна кафемашината от 14 до 16 часа. Стараехме се всячески да не предизвикваме този човек " - това описа в студиото на " " по bTV приятелката на убития от съседа си Иван Владимиров.

Нина Райчева засяга 10-дневен интервал, през който гостувала на Нав през декември, защото тя живеела във Варна, а той - в София. Спомня си също, че си изпуснала на пода кутията за очила и доста се тормозила. 
-->
" Недоумявам за какво човек, за който разбирам, че е бил уволнен от Министерство на вътрешните работи и е имало толкоз тъжби против него, продължава да има оръжие? За мен всички, които са разрешили този човек да има оръжие, са съучастници ", споделя Райчева в прочувствено изявление пред Деси Стоянова.

Във вечерта преди убийството двамата трябвало да гледат " Животът е прелестен " в Народния спектакъл, само че представлението било анулирано. " Решихме да отидем да хапнем. Благодарна съм за това, тъй като ми даде повече време с него в последните му мигове.

Първоначално проектът беше да се приберем дружно, само че той беше болен и искаше да си почине. Изпрати ме до нас, целуна ме и се качи на колелото. След това се е случила нещастието. 

. Много пъти си мислех дали съм можела да предотвратя случилото се ", спомня си дамата през сълзи.

" Той доста държеше на околните си. Трябва да продължа наследството му. Да направя всичко по силите си хората да схванат, че той е един от най-красивите хора, които съм познавала. И е един от най-талантливите писатели на тази планета. Искам да запомня Иван като индивида с най-широка усмивка.

" Убиецът му не би трябвало да излиза на независимост. Този човек явно е рисков. Хората, които са съдействали този човек да има оръжие, също би трябвало да понесат отговорност. Трябва да има смяна в закона ", безапелационна е Нина Райчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР