Хладилник уби 6-годишно дете в козлодуйското село Крива бара. Трупът

...
Хладилник уби 6-годишно дете в козлодуйското село Крива бара. Трупът
Коментари Харесай

Трагедия! Ток уби 6-годишно момиченце

Хладилник умъртви 6-годишно дете в козлодуйското село Крива бара. Трупът на дребната Димка е открит до домашния апарат за изстудяване на артикули в събота следобяд, заяви Монитор.

Сигнал за съдбовния случай е получен в полицията в 15,17 часа, прецизират от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. От филиала за незабавна помощ в Козлодуй съобщили, че при тях има умряло 6-годишно момиче от Крива бара.

Веднага след подадения сигнал на адреса на детето, където то живее с родителите си, е бил осъществен оглед с присъединяване на специалист електроинженер. При инспекцията били установени неизправности в електричексата апаратура в коридора на къщата и уредите, свързани към нея.

От извършените разпити на очевидци станало ясно, че умрялото дете, преди да бъде откарано до незабавния център, е било открито паднало до хладилника в коридора.Във връзка със случая е стартирано досъдебно произвеждане, за изясняване повода за гибелта на момиченцето.За случая е известен дежурен прокурор.

„ Трагедията е огромна. Поразеното от ток момиченце е най-голямото от трите деца на Христо и Тилиандра, споделиха техни съседи от ромската махала в селото. Кметът на Крива бара Илиян Иванов изрече съболезнования на почернената фамилия. По думите му фамилията живее в прилична къща и отглежда децата си в положителни условия. Финансово му оказват помощ бабата и дядото, които работят в чужбина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР