Хитовият сериал Къща от карти ще бъде прекратен от следващото

...
Хитовият сериал Къща от карти ще бъде прекратен от следващото
Коментари Харесай

След изявлението на Кевин Спейси, че е гей - спират Къща от карти

Хитовият сериал " Къща от карти " ще бъде преустановен от идващото лято след шест сполучливи сезона. Това заяви компанията Netflix часове откакто звездата от сериала Кевин Спейси беше упрекнат в полов тормоз против младеж, случил се през 1986 година.
" Шести сезон ще е финален ", оповестиха Netflix и компанията съпродуцент Media Rights Capital в взаимно официално съобщение, представено от БГНЕС. Снимките на шестия сезон започнаха неотдавна.
Двете компании обявиха, че са " надълбоко обезпокоени от информациите, свързани с артиста ". Източник, непосредствен до случая, увери, че оповестеният завършек на сериала " не е обвързван с разкритията от неделя “. Тогава артист от " Стар Трек " разгласи, че е бил обект на полов тормоз от Кевин Спейси през 1986 година, когато е бил едвам на 14 години.
Спейси неотложно се извини и разкри, че е гей, само че съгласно мнозина той е оповестил това, с цел да разсее информацията по-неприятното обвиняване.
Кевин Спейси е притежател на два " Оскара " за най-хубава мъжка роля. Сред най-известните му филми са " Обичайните обвинени " и " Американски прелести ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР