Бивш член на Кралската морска пехота на Обединеното кралство, който

...
Бивш член на Кралската морска пехота на Обединеното кралство, който
Коментари Харесай

Бивш британски морски пехотинец, обвинен в шпионаж в полза на Хонконг, намерен мъртъв в парка на Обединеното кралство от случаен минувач

Бивш член на Кралската морска пехота на Обединеното кралство, който беше упрекнат в подкрепяне на управляващите в Хонконг при събиране на разследваща информация в Обединеното кралство, умря през необясними условия, заяви английската полиция във вторник.

37-годишният Матю Трикет беше един от тримата мъже, упрекнати по-рано този месец, че са се съгласили да вземат участие в събиране на информация, наблюдаване и дейности на машинация, които е имало да оказват помощ материално на Хонг Разузнавателната работа Конг от края на 2023 година до 2 май. Прокурорите също по този начин настояват, че мъжете са принудително влезнали в жилищен адрес в Обединеното кралство на 1 май.

Всички мъже са били освободени под гаранция и е трябвало да се явят в Central Criminal в Лондон Съдът за съвещание в петък. Те към момента не са се обвинили.

Полицията в долината на Темза сподели, че Трикет е открит мъртъв в парк в Мейдънхед, западно от Лондон, в неделя следобяд след сигнал от член на обществеността. Полицията сподели, че про...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР