Химикотехнологичният и металургичен университет стартира кандидат-студентската си кампания за учебната

...
Химикотехнологичният и металургичен университет стартира кандидат-студентската си кампания за учебната
Коментари Харесай

ХТМУ с онлайн среща за бъдещи инженери

Химикотехнологичният и металургичен университет започва кандидат-студентската си акция за образователната 2022/2023 година с онлайн срещи с бъдещите инженери.

На 17-ти февруари ще се организира първата онлайн среща под мотото „ Инженерно обучение в ХТМУ “. От 10:00 ч. в платформата Гугъл Meet () кандидат-студентите ще могат да се срещнат със специалностите в университета, опциите за кандидатстване, да зададат своите въпроси към нашите преподаватели.

През тази година кандидат-студентите в ХТМУ могат да избират измежду 25 бакалавърски специалности във водещи области за науката, технологиите и промишлеността.

Приемът в университета ще се прави с оценка от ДЗИ или кандидатстудентски изпит. Датите за изпитите са оповестени на уеб страницата на висшето учебно заведение ().

От 28.03.2022 година всеки искащ може да подаде своите документи за кандидатстване чрез  онлайн платформа на университета () или на място в постройката на Ректората.

ХТМУ предлага следните благоприятни условия на своите студенти:
Обучение в действителния свят на бизнесаСтажове във водещи компании в страната и чужбинаНастаняване в общежитиеРазлични типове спортСтипендии
Обмен по редица интернационалните просветителни стратегии, финансирани от ERASMUS +, AUF и DAAD

Кариерно развиване

За повече информация може да се свържете с отдел „ Кандидат-студенти “ на тел: 02 8163 135, 0877 070 108, e-mail: [email protected] или да посетите

                                                                                      
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР