Химически тоалетни са поставени на 24 крайни автобусни спирки в

...
Химически тоалетни са поставени на 24 крайни автобусни спирки в
Коментари Харесай

Поставиха химически тоалетни на крайните автобусни спирки

Химически тоалетни са сложени на 24 крайни автобусни спирки в Пловдив. Те са предопределени за личния състав, който обслужва рейсовете по линиите на всеобщия публичен вътрешноградски превоз.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ разясниха, че по този метод се извършва стихотворец към компаниите превозвачи ангажимент. Предстои да им бъдат предоставени и ключовете за мобилните кабини.

Химическите тоалетни са доставени от компания „ Фреш ВЦ “ ЕООД по контракт с Община Пловдив, подписан след извършена социална поръчка. Веднъж седмично се планува сервизно обслужване, в това число разчистване с пароструйка, ароматизиране и зареждане на кабините със санитарни консумативи, в сходство с условията за хигиена, здраве и сигурност. Разходите се поемат от общината, като цената за брой е 8,28 лева с Данък добавена стойност.

Химическите тоалетни на крайните спирки са част от доставката на общо 92-те мобилни кабини, ситуирани в паркове, на паркинги и други места в града по поръчка на общинските предприятия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР