Камино е един друг свят, в който имаш време да

...
Камино е един друг свят, в който имаш време да
Коментари Харесай

Максим Бехар разказва за магията по Пътя на пилигримите

Камино е един различен свят, в който имаш време да помислиш за доста неща. Затова изминаването на пътя е извънредно скъпо за теб самия. Това сподели в предаването " Човекът на фокус " на Радио " Фокус " PR специалистът Максим Бехар, един от създател на книгата " Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение ".

" Най-голямото наслаждение от Камино е когато имаш до себе си човек, с който може да си приказваш и времето да ти минава незабелязано, и в това време да виждаш забавни неща и да срещаш забавни хора. Това е най-интересната обществена мрежа в света – Каминобук, тъй като срещаш хора от целия свят, с които си приказваш за Камино, за това какъв брой е забавно, за ежедневните неща и времето минава незабелязано ".

Експертът споделя, че дружно със брачната половинка му избират една малко по-лесна за реализиране стратегия – пътя от Саррия до Сантяго де Компостела, което е към 150 км и седмица преход пешком. " На мен това ми се видя доста елементарно осъществимо, най-много тъй като нямаме времето. И в действителност, към този момент на четвъртия-петия ден дали ще вървиш още 25 дни, или 30 дни, или 5 дни е безусловно едно и също, защото ти си преодолял първичните трудности или терзания, че видиш ли ще вървя 25 км, пък ще уморя, “ изясни той.

Всеки самичък основава своята магия по Камино според от настроението и упованията си, безапелационен е Максим Бехар. " Магията се основава и от едни към 35-40 км, които минаваш в едни евкалиптови гори. И тишината, аромата на евкалипт, всичко това обхванато с мистиката на светите места, основават една невероятна магия. И върхът на цялото прекарване е единствено идване пред катедралата в Сантяго де Компостела, което основава незабравими мигове, “ описа той.

Ценността на Камино не е крайната точка, а е в изминатия път, добави още той. " По време на пътя ти се учиш, падаш, ставаш, излизат ти мазоли метафорично казано. И в живота е по този начин – имаш дребни триумфи и провали, или огромни триумфи и провали, само че пътят е значим. Олицетворението на самото Камино е пътят. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР