Тъй като GCSE е стан за тийнейджъри в цялата страна,

...
Тъй като GCSE е стан за тийнейджъри в цялата страна,
Коментари Харесай

`Моят хак за практически въпроси ми помогна да заковавам моите GCSEs - всеки трябва да го знае`

Тъй като GCSE е стан за младежи в цялата страна, мнозина ще натъртват на това по какъв начин могат да употребяват рационално времето си, с цел да преразгледат и запомнят най-вече информация за техния изпит.

TikToker Биби, която разруши изпитите си с най-високи оценки, показа най-хубавия си хак, с цел да се оправи добре, като сподели, че счита, че този лайфхак й е оказал помощ да получи „ всички 8 и 9 “ нейните GCSE. Тя също счита, че не сте чували за този комфортен трик преди.

„ Така че евентуално към този момент знаете, че решаването на на практика въпроси е безусловно най-хубавото нещо за всички предмети “, тя стартира видеото си с думите.

След това Биби изясни, че защото има единствено към седем години минали работи за филантропични предмети като британски, религиозно обучение (RE) и история, в случай че потърсите минали работи, вероятността точните въпроси да се появят още веднъж е дребна - тъй че би трябвало да придвижите преразглеждането си на идващото равнище и тя има най-хубавия съвет.

Тя сподели, че хакът я е „ избавил “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР