Хиляди фенове на българската музика изплакнаха очи с голите гърди

...
Хиляди фенове на българската музика изплакнаха очи с голите гърди
Коментари Харесай

Сеир! Гърдата на наша певица изскочи на фестивал в Сандански

Хиляди почитатели на българската музика изплакнаха очи с голите гърди на Ива Атанасова известна също и с креативния си ник Ivy. Вчера по време на осъществяването си онлайн на сцената на BG Music Festival в Сандански Ива позволи несъзнателен, само че никак не неприятен гаф. Лявата й гърда изскочи, а очевидци станаха над 5000 индивида. Ivy се опита бързо да реагира, само че към този момент беше късно. Папараците хванаха горещия миг, написа " Хот Арена ".

Атанасова е брачна половинка на Денис Касъмов - продуцент на фестивала, който се организира за втора поредна година в Сандански.
Началото бе обещано нощес. Сред участниците на тазгодишния конгрес са звездите ТИТА, Дичо и Теди Кацарова.



На сцената бяха показани 22 песни в 4 категории - поп, рок, хип-хоп/r&b и електронен. Всички показани композиции се борят за премиите на Фестивалното жури, което тази година ще раздаде цели 4 оценки в другите категории. Освен тях ще бъдат връчени призове и на журналистическото жури, публиката в Летния спектакъл, телевизионните фенове, специфичната премия на Кмета и Община Сандански и новата премия на участниците във фестивала, за която всеки гласоподава за някого от съперниците си, без да има право да даде избор за себе си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР