Хиляди абитуриенти огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив

...
Хиляди абитуриенти огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив
Коментари Харесай

Пред Новотела като на Оскарите - класа и елегантност!

Хиляди зрелостници огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив честват 24-ти май и изпращат шумно и тържествено годините на учебен живот.

Зрелостниците от Английската – Езикова гимназия „ Пловдив” и Търговската гимназия се появиха по извънредно забавни, рискови и занимателни способи пред Новотела в Пловдив, където довечера ще честват завършването си.

Спортни модели коли, 5-метрови лимузини, типичен лади и плач на мотори огласиха пространството пред хотела. Един от зрелостниците се появи в компанията на седем рицари, а феновете посрещнаха атракцията с овации. Някои от зрелостниците пък направиха същинско шоу с идването си, като се качиха на капака на автомобила и започнаха да танцуват под звуците на балкански ритми.



Мъжката част от зрелостниците бяха заложили на семпла визия, като се появиха в типичен костюми в тъмната гама. Дамите въпреки това демонстрираха най-различни стилове и визии. От къса шарена рокля, до дълга, черна и елегантна рокля, всяка една от тях изразяваща себе си.

Елеонора Иванова - една от хубавиците, победили конкуренцията в " X Faktor " - " 4Magic ", заложи на алена дълга рокля, с цепки и бежови обувки с висок ток и платформа.



Зрелостниците споделиха пред TrafficNews , че считат, че представянето им на матурите е било почтено и си пожелават да бъдат здрави, сполучливи и рационални хора, които да допринесат за един по-добър и по-мъдър свят.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР