От кампанията в оставащите две-три седмици ще бъде решено второто,

...
От кампанията в оставащите две-три седмици ще бъде решено второто,
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Последните седмици на кампанията ще определят кой ще заеме второто място

„ От акцията в оставащите две-три седмици ще бъде решено второто, трето и четвърто място на изборите, тъй като разликата сред тях е към % и по-малко от %. Повярвайте ми, няма социологически инструмент, който да може да ви кажа сега. “
Прочетете още
Това разяснява пред Euronews политологът от „ Тренд “ Димитър Ганев. По неговите думи второто място се оспорва от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Ганев предвижда, че е доста малко в 50-ото Народно заседание да има болшинство от две обединения.

„ Кампанията ми се коства много слаба. Няма нещо, което да концентрира фокуса на публичното внимание “, сподели Димитър Ганев.

Според политолога в акцията преобладават познатите послания и познатите лица.

„ Но в забавна истина, аз не виждам и какво толкоз можехме да чакаме, тъй като се натрупват няколко фактора, които няма по какъв начин да не оказват влияние за това. Първо, ние се намираме в шести подред парламентарни избори в границите на 3 години и половина. Откъде да дойдат тези нови лица? Общо взето, листите са сходни. Второ, от кое място да дойдат новите позиции? Те са били изказани единствено преди няколко месеца. Трети фактор – отмалялост. На самите партийни апарати и, несъмнено, на самия гласоподавател “, уточни Ганев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР