Снимка с пешеходци, чакащи неправилно светофар на кръстовище в Пловдив,

...
Снимка с пешеходци, чакащи неправилно светофар на кръстовище в Пловдив,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Чисти и прави тротоари, ама си чакат светофара на пътя

Снимка с пешеходци, чакащи погрешно светофар на кръстовище в Пловдив, провокира полемика в мрежата, видя .
Прочетете още
Шофьори се оплакаха, че това надалеч не е методът на заставане - на самото платно. Кадърът е от кръстовището сред бул. Васил Априлов " и бул. " Шести Септември ".

" Как се чака на пешеходна пътека в Пловдив ", написа Евгения Радинова, допълвайки емоджи, което се удря по главата с ръка.

" Не, че нещо но все са дамите. Из уличките към нас също ме изумяват. Чисти, прави, свободни тротоари, но си вървят по пътя. Караш зад тях на 1ва, дори не се обръщат. Бипнеш, гледа те неприятно, препсува и продължи да си върви по средата ", показва Симеон Петков.

" Много са по този начин. И псуват, че минава близо автомобила. ", прибавя различен консуматор.

" И майки с колички по същия метод чакат на платното тъкмо тук. Не помня да съм предходна в миналото оттова и да няма някоя старица или майка с дете да чакат зеления светофар на средата на платното! ", регистрира Никиита М.

Други пък показаха, че водачите би трябвало просто да имат едно мислено и да са по-толератни на пътя по отношение на пешеходците.

" А когато по тротоара са подредени коли и няма никакво място за минаване, бипкате ли? Веднъж минавах на пешеходна пътека, имаше кола, вляво от мен задоволително надалеч, с цел да пресека безпроблемно. Бях по средата на пътеката, когато той профуча около мен, без да понижи и не тъй като аз вървях едва-едва(между другото вървя бързо по принцип), а тъй като тоя мургавелко летеше най-малко със 100,в дребен град, не по бърза улица в огромен град и в случай че не бях отскочила обратно, щеше да ме размаже. Като пешеходец какво трябваше да направя (без очевидци на случката). Винаги на пътека се оглеждам и в случай че има кола наоколо изчаквам да спре и ми даде знак да мина. Мисля, че по този начин е редно. Не ме разбирайте неверно. Опитвам се да кажа, че и от двете страни има иди@ти. ", разяснява П. Дикова.

Снимка: Евгения Радинова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР