Урсузът Лайнен се довлече вчера в Пловдив, за да подкрепи

...
Урсузът Лайнен се довлече вчера в Пловдив, за да подкрепи
Коментари Харесай

Урсузът Лайнен се довлече вчера в Пловдив, за да подкрепи една крадлива мутра

Урсузът Лайнен се довлече през вчерашния ден в Пловдив, с цел да поддържа една крадлива мутра. Това написа в ядосан коментар във Facebook адвокат Елена Гунчева-Гривова.

 

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция:

Ключовата роля на Изкуствения разсъдък в намирането на мечтаната работа (ВИДЕО) 03.06.24 09:30 Урсузът Лайнен се довлече през вчерашния ден в Пловдив, с цел да поддържа една крадлива мутра 03.06.24 09:18 Влак на ужасите: Спирачки са прекратени на локомотив в Лом 03.06.24 09:08 Най-малко 12 души са починали при израелски въздушен удар покрай Алепо 03.06.24 08:53 Последна опция за заявяване на гласоподаване с мобилна урна за гласоподаватели с трайни увреждания 03.06.24 08:19

НЕЙНАТА ИЛИ НАШАТА ЕВРОПА?
Урсузът Лайнен се довлече през вчерашния ден в Пловдив, с цел да поддържа една крадлива мутра. Погнусеното отношение към Борисов отпреди три години към този момент го няма, той целият е изпран и избелен и още веднъж става за обичан пудел на европейските водачи, като им козирува мазно. Много хора знаят защо го употребяват, потоците от комисионните все отнякъде би трябвало да минават. А и европейските водачи са хора, които бял самун желаят да ядат и не са доста гнусливи.
Вчера Урсузът споделила, че „ екстремисти желаят да разрушат нашата Европа “. Проблемът е, че има разнообразни Европи – едната на корумпираната, прогнила, извратена и перверзна европейска администрация, която е на ръчно ръководство от Съединени американски щати и друга – Европа на европейците, които не желаят да са колонии на Съединени американски щати, не желаят зелени покупко-продажби, не желаят мигранти, не желаят най-много война с Русия. Нейната – на Урсузът, Европа, няма нищо общо с нашата, да вземем за пример на българите, Европа. Нямат даже допирни точки.
Екстремизъм ли е да искаш мир? Екстремизъм ли е да искаш мирни договаряния, а не обезкръвяване – икономическо и откъм хора, на Европа? Екстремизъм ли е да не искаш да приемаш и да издържаш украинци, които някак си се трансфораха в първа категория европейски жители, а останалите – в техни спонсори? Екстремизъм ли е да искаш парите на данъкоплатците да се употребяват за хората, а не за оръжия, които да се изпращат в Украйна? Екстремизъм ли е да не искаш да студуваш поради облагите на Урсуза? Екстремизъм ли е да искаш селско стопанство, а не плодородни земи, превърнати в пустиня от слънчеви паркове?
Има две Европи. Европа на урсузите и човеконенавистните чудовища и Европа на хората. Жалко е, че Европа за следващ път прави историческа неточност. Лудите водачи ще унищожат западната цивилизация!
Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

водещият претендент на Европейската национална партия (ЕНП) за европейските избори Урсула фон дер Лайен бе в Пловдив, където взе участие в специфичното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС за показване на евролистата на обединението в Античния спектакъл.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР