Хеви метъл величията Iron Maiden се завръщат у нас! Концертът

...
Хеви метъл величията Iron Maiden се завръщат у нас! Концертът
Коментари Харесай

Фурор! Метъл величия се завръщат у нас

Хеви метъл величията Iron Maiden се завръщат у нас! Концертът на англичаните ще бъде в зала " Арена Армеец " в София на 13 юли 2022-а. Специални посетители на шоуто ще бъдат " Lord Of The Lost ". 

Гостуването на паметните музиканти е част от турнето им  " Legacy Of The Beast 2022 ". Обиколката получава извънредно утвърждение от почитатели и медии като най-екстравагантното и зрелищно осъществяване в кариерата на бандата досега. То към този момент е гледано от над два милиона души по света, а сет листът му включва обичани от десетилетия части. Освен някои от най-големите шлагери на Iron Maiden на концерта за пръв път ще прозвучат онлайн части от последния студиен албум на групата – " Senjutsu ", който дебютира под #1 в България.

" Най-сетне ще можем да създадем огромното европейско турне " Legacy Of The Beast ", което трябваше да се случи през 2020 година, само че се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да прибавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни. Планираме някои промени в продукцията и сет листа, с цел да включим части от новия албум " Senjutsu " – по този начин ще създадем " Legacy Of The Beast Tour 2022 " даже още по-впечатляващ и величествен. Все отново, бъдете сигурни, че ще включим всички шлагери и основни детайли от първичния ни план за турнето – именития " Spitfire ", огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим обстановката с един нов " Senjutsu свят ", в който Еди ще има сериозна конкуренция ", споделя мениджърът на групата Род Смолууд.

Вокалистът Брус Дикинсън прибавя: " Много щастливи, че успяхме да прибавим София и други източноевропейски градове със страхотни почитатели. Развълнуван съм от новите детайли на сцената и да споделим с вас какво сме подготвили. Цялата група доста се забавлява по време на турнето " Legacy " и на драго сърце се връщаме, с цел да свирим онлайн и да се забележим с всички Вас още веднъж! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР