Евелин Банев - Брендо, който в понеделник се предаде на

...
Евелин Банев - Брендо, който в понеделник се предаде на
Коментари Харесай

Брендо е пътникът в тайнствения самолет от пролетта на 2022 г., съдът постанови да остане за постоянно в ареста

Евелин Банев - Брендо, който в понеделник се съобщи на управляващите у нас, е влезнал в България напролет на 2022 година Това заяви от парламентарната естрада служебният вътрешен министър Калин Стоянов, който отговори на депутатски въпроси по случая, заяви Българска национална телевизия.

Стоянов добави, че тази информация в Министерство на вътрешните работи е обвързвана с събитията, които са свързани с мистериозния малък самолет от 2022 година, навлязъл изцяло неусетно във въздушното ни пространство и кацнал у нас.  Той е минал през няколко европейски страни, кацнал е за малко на изоствено летище до Видин, презаредил е и е кацнал в региона на Търговище. През 2022 година самолетът се промъкна през Военновъздушни сили на половин Европа, като е изхвърчал от Литва, минал е през Полша, кацнал е в Словакия, траял през Унгария, по-късно през Румъния, с цел да се приземи накрая първо във Видин, а по-късно в Търговище. Още тогава се появиха информации в някои медии, че с него Брендо се е прибрал в България, само че управляващите не реагираха.

По това време защитата на европейското въздушно пространство беше засилена, защото Европа затвори небето си за полети от и за Русия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР