Херцогинята от британското кралско семейство Меган Маркъл си навлече гнева

...
Херцогинята от британското кралско семейство Меган Маркъл си навлече гнева
Коментари Харесай

Трус в кралското семейство: Роднините на Меган я обвиниха в лъжа


Херцогинята от английското кралско семейство Меган Маркъл си навлече гнева и на роднините й след излизането на серийния филм на Нетфликс. Тя има полубрат и полусестра от връзка на татко й в предишното, които дефинираха поредицата, като ужасна и нараняваща.

„ Лентата “ се развива в 3 серии, в които херцогът и херцогинята на Съсекс споделят драмата, която са претърпели в замъка Уиндзор в навечерието на тяхната женитба. Дни преди огромното светско събитие през 2018-та година те са въвлечени в серия кавги в локалната преса, които поставят завършек на връзките сред Меган и татко й.

Пред камерите принц Хари споделя, че татко й към момента щял да бъде с нея, в случай че не била връзката им, само че в този момент тя няма татко и се постанова той да компенсира тази липса.

Коментарът на принца си навлече гнева от Томас Маркъл – полубрат на Меган, който го дефинира, като ужасяващ и добавя, че тя просто е заразяла цялото си семейство след началото на връзката й с принца.

Томас показа, че всичко това го е подтикнало да снима личен филм с неговата версия за връзките в фамилията, който ще излезе на бял свят през 2023-та година.

Дотогава, а може би и по-късно свадите в кралското семейство евентуално ще продължат.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР