Херцогинята на Съсекс беше оплюта от кралския биограф Том Бауър.

...
Херцогинята на Съсекс беше оплюта от кралския биограф Том Бауър.
Коментари Харесай

Кралски експерт: Меган е нищо без Хари

Херцогинята на Съсекс беше оплюта от кралския биограф Том Бауър. Писателят, който е създател на книгата за принц Чарлз „ Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles “, съобщи, че Меган се държи злобно, пробва се да комерсиализира кралското семейство и че няма никакъв личен статут отвън този на член на монархията.

„ Изявлението, което херцозите направиха, съставлява гневно експлоадиране от страна на Маркъл – тъй като каквото Меган желае, би трябвало да го получи. Беше пъклен груба към Елизабет II и с думите си заплашва суверенитета на кралицата. Най-важното нещо за нашата страна е опазването на репутацията на монархията. Меган наскоро се омъжи за принца и стана член на фамилията, а към този момент желае да се отдели и то при нейните условия. Меган е нищо без Хари “, съобщи Бауър в ефира на „ Good Morning Britain “.

ВИЖ ОЩЕ: Хари и Меган отново са нагли

Междувременно източник от двора разкри пред „ Harper`s Bazaar “, че Маркъл ще организира серия от секрети срещи, когато двамата с Хари се завърнат на Острова другия месец за последните си кралски отговорности. На херцозите на Съсекс им предстоят няколко обществени изяви, преди публично да се отдръпват от монархията на 1 април. Твърди се, че Меган ще употребява времето си в Лондон, с цел да посети организациите, на които е патрон, отвън медийното полезрение. Това е честа процедура на Маркъл, която постоянно качва фотоси в Инстаграм от нейни недокументирани визити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР