Херцогинята Кейт Мидълтън е една от най-обсъжданите дами в Англия.

...
Херцогинята Кейт Мидълтън е една от най-обсъжданите дами в Англия.
Коментари Харесай

Новата диета на Кейт Мидълтън

Херцогинята Кейт Мидълтън е една от най-обсъжданите дами в Англия. Съпругата на принц Уилям впечатлява както с невероятния си сексапил и жанр, по този начин и с съвършената си фигура. Тя съумя бързо да стопи килограми освен преди сватбата си, само че и скоро след първото си раждане. За да поддържа съвършени ограничения, сега Катрин е заложила на нова диета, включваща главно сурови хранителни артикули, осведоми Дейли мейл.

Кейт е тествала разнообразни диети, само че с помощта на новия ѝ хранителен режим, с изключение на на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

В направеното ѝ от експерти меню доминират хранителни артикули като любеница, годжи бери, бадемово мляко, както и салата табуле и гаспачо. Диетолозите горещо предлагат тези храни, защото те ни подсигуряват чудесно здраве и съвършена визия.

 Табуле

Всяка свежа салата, която Катрин похапва, е подправена с първокачествен зехтин. Суровите зеленчуци тя комбинира с разнообразни типове сирена или морски блага. Те, като се изключи че са относително ниско калорични, не съдържат огромни количества нездравословни въглехидрати.

Според експертите този хранителен режим дава обещание невероятни резултати, даже и да не сте фенове на гаспачо и табуле. Те обаче напомнят, че чистото и дълготрайно суровоядство не се отразява доста добре на всеки човек, по тази причина е целесъобразно суровите плодове и зеленчуци да се комбинират с ястия и супи, в които продуктите да са задушени или печени.

Освен че похапва единствено свежи храни, Кейт не стопира и да спортува. Съпругът ѝ принц Уилям е направил за обичаната си самостоятелен фитнес салон, където тя постоянно кара колело.

 Гаспачо

Обикновено херцогинята посещава персоналния си фитнес от пет до седем пъти в седмицата, като тренировките ѝ не престават по един час. Всъщност Кейт е състезател по душа и даже се е изявявала като капитан по хокей в колежа.

Привлекателната брюнетка също по този начин е буен фен на йогата, която доста и оказва помощ да поддържа тялото си пластично. Преди да роди, тя се приготвяше за значимото събитие със специфични йога занимания, направени от персоналния ѝ йога преподавател.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР