Херцогът на Съсекс принц Хари каза, че му липсва семейна

...
Херцогът на Съсекс принц Хари каза, че му липсва семейна
Коментари Харесай

Защо тъгува принц Хари

Херцогът на Съсекс принц Хари сподели, че му липсва фамилна топлота в връзките с татко му крал Чарлз III и брат му принц Уилям . Той съобщи това в изявление, фрагменти от което публикува ITV.

Хари споделя, че би желал „ да има семейство, а не институция “. Херцогът на Съсекс акцентира, че желае да " върне " татко си и брат си. Той е убеден, че кралското семейство е посочило " безспорна липса " на предпочитание да подписа мир с него и брачната половинка му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.
-->
Отбелязва се, че цялостното изявление с Хари ще бъде излъчено по ITV1 в неделя, 8 януари. Няколко дни по-късно ще бъдат оповестени и записките му.

По-рано принц Хари и Меган Маркъл проговориха за абсурда, който избухна в медиите след раждането на първото им дете, сина Арчи. Според съпрузите, заради обстоятелството, че фотографията на бебето не е оповестена незабавно, рецензиите в медиите са паднали върху двойката.

Принц Хари и Меган Маркъл не са членове на английското кралско семейство от 1 април 2020 г. За да дават отговор на условията да се реалокират в Съединените щати, да работят и да се занимават с бизнес действия, те трябваше да се откажат от купата „ кралско височество “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР