Хайди Клум сподели страхотен кадър, направен за списание Allure. 49-годишната

...
Хайди Клум сподели страхотен кадър, направен за списание Allure. 49-годишната
Коментари Харесай

Невероятна! Хайди Клум изуми феновете си, появявайки се само по... шапка

Хайди Клум показа страховит кадър, изработен за списание " Allure ". 49-годишната Клум театралничи единствено по шапка и слънцезащитен крем.
 
                             

Към фотографията, която можете да видите, Хайди написа: " Още един парещ ден... не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем ".

Красавицата не се тормози да театралничи с нищожно облекло и постоянно споделя фотоси в своя Инстаграм профил. За наслада на почитателите й.

През 2012 година Хайди театралничи чисто гола, още веднъж за " Allure ". Тя стартира кариерата си през 1992 година откакто печели конкурс за модели.
                             

И макар че е родила четири деца, продължава да наподобява зашеметяващо, с помощта на спорта и здравословната диета, която съблюдава.

18-годишната щерка на супермодела към този момент върви по стъпките на майка си. Красивата госпожица към този момент се появи на корицата на Vogue Германия дружно с Хайди, а по-рано това лято дефилира на подиума за Dolce & Gabbana. Въпреки пристрастеността към моделството, Лени ще замине да учи в лицей тази есен.

" В момента колежът е преди всичко в листата. Тя не е модел и в действителност се вълнува за идната глава в живота си ", споделя Хайди.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР