Ние водим позитивна и смислена кампания, ориентирана към гражданите, към

...
Ние водим позитивна и смислена кампания, ориентирана към гражданите, към
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев в Бургас призова за смислен и съзидателен диалог в следващия парламент

Ние водим положителна и смислена акция, насочена към жителите, към бъдещето на България. Търсим логичен и градивен разговор. Това сподели водачът на Политическа партия „ Български напредък " ген. Стефан Янев по време на визитата си в Бургас. Заедно с него бе и лидерът на листата за членове на Екологичен потенциал Даниела Везиева, както и претендентите на партията за народни представители от 2 МИР Бургас.

„ Повечето от политическите партии повтарят нашето говорене, когато бяхме в 48-ото Народно заседание и обяснявахме, че е време за разговор. От 10 години няма партия, която да има болшинство в Народното събрание, по тази причина сме принудени да търсим разговор и да приказваме с всички ", изясни ген. Янев.

Той съобщи, че „ Български напредък " решително ще прескочи 4-процентната преграда и ще е част от 50-ото Народно заседание.

По думите му структурите на партията в цялата страна водят положителна акция. „ В този смисъл, тук се работи много интензивно. Нашите претенденти могат да се оправят с проблемите на Бургас и страната ", уверен е Стефан Янев.

„ Български напредък " е консервативна партия, партия на патриотизма, която пази християнските полезности и обичаи ", уточни Даниела Везиева.

Според нея българската политика и европейската са сходни. „ Ако вярно работим за българската, ще работим вярно и за европейската " уверена е тя.

Везиева посочи, че едни от първите неща, с които ще се захване, когато бъде определена за евродепутат, са проверката на Зелената договорка и достойната отбрана на българските национални ползи в Европарламента.

Водачът на листата за Народно събрание Стоян Грозев сподели, че бъдещите бургаски народни представители ще пазят в Народното събрание целите на партията. " Ще отстояваме българските ползи и ползите на елементарния човек ", съобщи Грозев.

" Възпитаник съм на университет в Германия. 10 години съм живял там и помня по какъв начин се чувствахме като втора употреба хора ", показа вторият в бургаската листа и в листата за Екологичен потенциал на „ Български напредък " Явор Жеков и добави: „ Българинът би трябвало да има самочувствие, с цел да бъдем фактор ".

Политическа партия „ Български напредък " е с №16 в бюлетините.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР