Хърватският футболен колос Динамо (Загреб) може да отмъкне треньора на

...
Хърватският футболен колос Динамо (Загреб) може да отмъкне треньора на
Коментари Харесай

Динамо Загреб има сериозен интерес към Бруно Акрапович

Хърватският футболен исполин Динамо (Загреб) може да отмъкне треньора на ЦСКА Бруно Акрапович още преди края на сезона. Специалистът, спечелил три трофея с Локо (Пловдив) и извел „ алените “ до впечатляващ триумф над Рома в Лига Европа, е на челно място в листата за заместител на подалия оставка Зоран Мамич, написа „ Мач Телеграф “.

Съдебните драми към досегашния ментор и състезателен шеф на „ модрите “ предизвикаха незабавен кастинг за негов правоприемник. Както е известно, Мамич беше наказан на 4 години и осем месеца затвор за финансови измами и отнемане на крупни суми.

В управата на Динамо тежката дума продължава да е на по-големия брат Здравко Мамич, който се укрива в Босна и Херцеговина, откакто беше наказан на 6,5 години за заграбване на към 15 милиона евро.

Именно той преди години назначи приятеля на Акрапович Ивайло Петев за треньор на отбора от Загреб, а в този момент оказа помощ на българския експерт да застане отпред и на босненските национали. Интересното е, че първи покана за поста получи точно Бруно Акрапович.

Треньорът на ЦСКА има контракт с клуба единствено до края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР