“Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам защо

...
“Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам защо
Коментари Харесай

Гечев разкри защо БСП се смрази с ПП

“Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам за какво сътрудниците от “Продължаваме смяната ” се пробват да отстранят последствията, а не аргументите. Не може в целия свят да работи хартиената бюлетина, а в България да работи с недостатъци. Ами дайте да отстраним дефектите. ”

Това съобщи националният представител от “БСП за България ” проф. Румен Гечев в предаването “Още от деня ” по Българска национална телевизия.
-->
“Продължаваме смяната ” са надали не афектирани на Българска социалистическа партия, че ние не променихме нашата позиция за смесеното гласоподаване. Място за обиди няма, защото ние пък бяхме много неприятно сюрпризирани от тяхната за нас изцяло неприемлива външна политика, която към този момент се отразява на стопанската система и на други аспекти на публичния живот в България. Но ние сме се събрали не да се сърдим един на различен, а да забележим дали имаме допирни точки ”, разяснява още той.

Проф. Гечев напомни, че Българска социалистическа партия към този момент организира срещи по бюджета с “Продължаваме смяната ” и ГЕРБ и акцентира, че макар че по икономическите цели има кардинални разлики, общите неща са повече. “А те са да се опитаме да помогнем на българския бизнес и на българските семейства в очертаващата се сложна зима, а и в по-дълъг интервал. Мисля, че можем да изгладим някои разлики ”, уточни той.

“Не сме удовлетворени, тъй като служебният министър председател и финансовият министър поеха ангажимент пред цяла България, че те ще внесат 3 разновидността на бюджет в Народното събрание. Тук ще питаме всеки ден служебния кабинет - те излъгаха ли българската общност и за какво не внасят бюджета ”, сподели още социалистът.

Депутатът от левицата съобщи, че в бюджетна комисия е изискал от служебния министър на финансите в най-кратък период да показа тези три разновидността на бюджет.

“Изпълнете неотложно закона и внесете бюджет. Това ще улесни нашите диалози в Народното събрание ”, прикани служебния кабинет проф. Румен Гечев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР