Хари Стайлс прекара доста неприятен Свети Валентин тази година. Изпълнителят

...
Хари Стайлс прекара доста неприятен Свети Валентин тази година. Изпълнителят
Коментари Харесай

Хари Стайлс проговори за обира - slava.bg

Хари Стайлс прекара много противен Свети Валентин тази година. Изпълнителят беше атакуван в лондонски квартал, когато се е прибирал от вкъщи на другар. Звездата приказва за случая пред водещия Хауърд Стърн и твърди, че е усетил заплахата, когато група от мъже са почнали да го наблюдават.

Бившият член на One Direction се е опитал да избегне заплахата, като минал на отсрещния тротоар, само че това не отказало нападателите и те тръгнали след него. „ Когато пресякох улицата за повторно, усетих, че нещо не е наред “, споделя изпълнителят и прибавя, че най-вероятно мъжете не са го познали.

Щом го настигнали, те го обкръжили и го попитали дали пуши трева и да съобщи това, което носи в себе си. Един от нападателите изискал телефона на Хари, само че той отказал да го даде. Тогава мъжът повдигнал тениската си и посочил нож, само че изпълнителят още веднъж не извършил настояванията.

Стайлс призна, че не желал да дава телефона си, тъй като вътре е имало доста значима информация, която не може да изгуби. „ Щях да изгубя фотосите, видеата и контактите си. Да не приказваме и за новите текстове “, споделя той пред Стърн. Добавя, че през главата му е предходна мисълта да го хвърли в близкия шадраван, само че не го направил.
„ Имаше един шадраван зад тях и мислех да си хвърля там телефона, с цел да не го има нито един от нас “.

Тази концепция обаче бързо изхвърчала, тъй като Стайлс осъзнал, че е добре да не ядосва нападателите си още повече. Спасението за звездата идва от фаровете на две коли, които приближавали към мястото и разсеяло бандата. Това разрешило на изпълнителя да избяга и да потърси помощ.

За страдание, нито една от колите не спряла и Хари почнал да бяга към квартала, в който живее. „ Бягах с цялостна мощ. Обувките ми не бяха комфортни, само че не спирах да търча “. На идващия ден той още веднъж излиза по улиците на Лондон, само че този път взима със себе си и няколко другари.

Само два дни след обира Хари се появи на премиите BRIT и даже беше част от изпълнителите на шоуто. Той съумя да се пошегува със обстановката като сподели пред публицисти, че в случай че е имал среща на Свети Валентин, този случай нямаше да се случи.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР