Хапвали сте всевъзможни вкусове сладолед и мислите, че сте опитали

...
Хапвали сте всевъзможни вкусове сладолед и мислите, че сте опитали
Коментари Харесай

Хита на сезона: Черен сладолед!

Хапвали сте всевъзможни усети сладолед и мислите, че сте пробвали всичко? Може би не! Най-новата фикс идея, която залива обществените мрежи, са фотосите на хора, наслаждаващи се на усета на черните си сладоледи.

Този тип сладолед се прави от кокос, само че с цел да бъде с по-интересна и предизвикателна визия, кокосовите стърготини се овъгляват, до момента в който не станат катранено черни.

Твърди се, че по този метод черните към този момент стърготини влияят на организма като деен въглен, а точно прочистващо и извеждащо непотребната вода, която се е задържала в телата ни.

Все отново не би трябвало да се радвате ненужно и да започнете да злоупотребявате с него. Макар и с пречистващи функционалности, сладоледът си остава сладолед, а всички ние знаем, че той е вкусно, само че относително неразрешено наслаждение поради огромното количество подсладители, които се съдържат в него.

 Черен сладолед

Преди да купите топка черен сладолед обаче, би трябвало да знаете, че откакто приключите с него, устата и езикът ви също ще останат черни за известно време.

За някои от вас това може да е стряскащо, за други наподобява извънредно занимателно, тъй че по-авантюристично настроените могат самоуверено да опитат.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР